Doorzoek de website

Contact

Edsel Selberie
Loggerhof 129. 1034 CG Amsterdam.

06-16408368

nez_perce@hotmail.com

                           Driehoeks debat verslag 4 juli 2013.

                            De heer Edsel Selberie tijdens zijn lezing.

4 juli jongsleden heeft stichting Kakiña in samenwerking met stichting Slavernijverleden Zoetermeer een driehoeks debat georganiseerd in het kader van 150 jaar afschaffing slavernij Nederland. De nazaten van de Europeese Nederlanders konden in debat gaan met de Surinaamse en Antilliaanse Nederlanders. Voorafgaand aan het debat hebben drie sprekers een korte lezing gehouden. De heer Artwell Caine, mevrouw Natakie Wanga en de heer Edsel Selberie hebben alle drie hun eigen visie gegeven t.a.v. onze emancipatie.

        Rafa Rosario, Artwell Caine, Natalie Wanga en Edsel Selberie.

De heer Rafa Rosario voorzitter van het debat wist de deelnemers goed te motiveren om positief te blijven ondanks al die moeilijke stellingen die soms voor emoties hebben gezorgd.Deze informatieve avond werd geopend door wethouder Hans Haring van Zoetermeer met een toespraak vol wijze woorden.  Aan het eind van de avond konden de voorzitters van de twee stichtingen mevrouw Joyce Kwidama van stichting Kakiña en mevrouw Diane Vlet van stichting slavernijverleden Zoetermeer gerust terug kijken op een geslaagde avond.

                 Deelnemers aan het driehoeks debat van 4 juli 2013.

Na afloop konden de gasten gezellig bijpraten onder het genot van een drankje en versnapering.  Kortom het was in alle opzichten een geslaagde avond geweest en ik zou de organisatie willen complimenteren voor dit feit.

             Na afloop gezellig napraten onder genot van een borreltje.

                         Verslagen door Edsel Selberie. 9 juli 2013.